Mi is ez?

 2013.09.30. 01:18

    Íme BLOGom első bejegyzése! Annyi minden van a fejemben, azt se tudom mivel kezdjem. Talán egy kis összefoglalós bemutatkozás megteszi. 
   Elég régóta szeretném megosztani a világgal gondolataimat, fotóimat, rajzaimat, írásaimat és a hatalmas világmegváltó ötleteimet.Úgy gondolom erre a célra egy blog felel meg a legjobban. Rengeteg minden foglalkoztat, de nem szeretnék ide elcsépelt szövegeket írni, szóval ez majd úgy is kiderül ha rendszeresen olvasol. :)
   Nem szeretnék 8 milliomodik blogot tévé sorozatokról, sem sminkről, ruhákról, cuki állatkákról, hanem egy blogot szeretnék ami rengeteg érdekességgel, egyéni gondolattal van teli. Bejegyzéseimben nem tűzöm ki célul, hogy mindenki egyet értsen, vagy hogy mindenkinek tetszenek a munkáim. A közvélemény megosztása sokkal izgalmasabb... 
   Így elsőre ennyi legyen is elég. Remélem elérem ezzel a bloggal azt amit szeretnék.
                                                                                 JÓ ÉJSZAKÁT

Címkék: blog magdorka

A bejegyzés trackback címe:

https://magdorkaworld.blog.hu/api/trackback/id/tr965521568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása