Duna-pART

 2013.10.04. 00:40

SAM_2813duna.jpgSAM_2405duna.jpg

SAM_9274duna.jpg

Nagyon szeretek fényképezni és kirándulni is. Íme hát néhány fotó ennek a kettőnek a végtermékeként. :D

A fényképek ugyan azon a Duna szakaszon készültek, csak mind máskor. Sokat járunk ide anyukámmal meg a kutyánkkal. Nincs messze Pesttől, de mégis annyira szép és nyugalmas. Nyáron isteni a partján fetrengeni egész nap és a parton lévő kávézóban kávézni és fagyizni. Az év többi napján, amikor már hűvösebb van csodásan lehet órákat sétálgatni a parton és utána meginni egy jó forró teát. Meg mernék rá esküdni, hogy a naplemente innen nézve késő ősszel a legszebb (alsó kép).

  A fényképeimre már nem egyszer megkaptam, hogy giccsesek. Hát ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni hiszen ez "csak" a természet és ha a saját magam szórakoztatására nézek szép fényképeket, akkor inkább nézek ezer színben pompázó naplementét, szép régi épületeket vagy bármilyen vidám természet fotót, mintsem lepukkant gyártelepekről vagy nyomornegyedekről. Persze értem én, hogy "EZ NEM MŰVÉSZET", de szerintem azért, mert valakinek van egy pár ilyen jellegű fotósorozata, nem kéne leszólni egyből. Főleg azt, nem értem, hogyha már egy olyan ember mondd véleményt a fotóimról, aki elvileg ért hozzá, akkor miért intézi el annyival, hogy giccses??? Jó oké elfogadom, hogy nem ez az ő ízlése, de attól még mondhat valamit a képkivágásra, a nézetre, a koponálásra stb stb. 

  A lényeg a lényeg, hogy én szeretek fotózni, és remélem, hogy majd egyszer (talán nem túl sokára) komolyabban is foglalkozhatok vele. 

Címkék: photo fénykép ART magdorkadesign

A bejegyzés trackback címe:

https://magdorkaworld.blog.hu/api/trackback/id/tr495550802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása